UNIVERSITATEA DE ARTE DIN BUCURESTI

Posted by

Alte denumiri: Scoala de Belle Arte, Institutul de Arte Plastice ‘Nicolae Grigorescu’, Academia de Arta

FACULTATEA DE ARTE PLASTICE
Str. G-ral Budisteanu nr. 19,
Tel. 312.54.29
Durata studii: 5 ani
Nr. studenti romani: 293
Nr. studenti straini: 17
Nr. doctoranzi: 19
Specializari: Grafica Pictura Sculptura


FACULTATEA DE ARTE DECORATIVE SI DESIGN
Str. G-ral Budisteanu nr. 19
Tel. 312.54.29
Durata studii: 5 ani
Nr. studenti romani: 368
Nr. studenti straini: 24
Nr. doctoranzi: 0
Specializari: Arta murala Arte textile (tapiserie-contexturi; moda-imprimeuri); Ceramica – sticla – metal Design Scenografie


FACULTATEA DE ISTORIA SI TEORIA ARTEI
Str. G-ral. Budisteanu nr. 19
Tel. 312.54.29
Durata studii: 5 ani
Nr. studenti romani: 196
Nr. studenti straini: 14
Nr. doctoranzi: 25

32 Comments

 1. as vrea sa aflu mai multe detalii privind specializarea fotografie-videoprocesarea imaginii computerizata

 2. in ce sector se afla universitatea

 3. in ce sector se afla facultatea?

 4. se poate face si la distanta aceasta facultate.va rog sa-mi raspundeti,ma intereseaza mult aceasta informatie.

 5. as vrea si eu sa aflu mai multe detalii privind specializarea fotografie-videoprocesarea imaginii computerizata. M-ar interesa conditii de inscriere, care este taxa scolarizarii,durata, daca se poate face si al distanta. Multumesc.

 6. as vrea sa aflu detalii despre facultatea de Arte ramura textile – vestimentatie: durata, pret, si in ce conditii se intra!

 7. As vrea sa ma specializez in tehnica turnarii in ceara pierduta. As putea urma un curs sau o specializare ?
  Ma puteti ajuta cu informatii ? Va multumesac mult.

 8. Mirica Bogdan says:

  As vrea sa stiu mai multe de domeniile de activitate in ceea ce priveste design-ul in general, durata facultatii, pretul si termenul limita pentru inscrieri

 9. BLAJ IULIANA says:

  Imi puteti spune si mie cat este taxa pe anul scolar 2006-2007 la sectia Grafica, anul I. VA MULTUMESC!

 10. Suntem in cautari de un student la design vestimentar in ani terminali care este dispus sa se afirme si sa isi prezinte creatiile proprii intr-o prezentare de moda destinata femeilor de afaceri. punem la dispozitie locatie corespunzatoare si doua fotomodele!
  Pentru detalii: 0727 727 244

 11. dana simionescu says:

  sunt din tm ,cla a 12a la moda.as vrea sa studiez la bucuresti moda.ce ar trebui sa fac?

 12. BANICA GABRIELA says:

  As dorii sa stiu daca perioada de studii la desugn vestimentar este mei putin de 5 ani?Daca exista filiera si in orasul Ploiesti sau in jud:prahova

 13. BANICA GABRIELA says:

  As doriisa stiu pretul,durata si care este formularul de inscriere la facultate design vestimentar la distanta

 14. Sunt interesata de cursurile Facultatii de Arte Decorative si Design, iar pentru aceasta am nevoie de cateva informatii. In ce consta examenul de intrare, care este termenul limita pentru inscrieri , care este taxa anuala si cum se poate achita si ce este mai important , daca pana in prezent nu am urmat cursurile nici unei scoli de arte care sunt sansele de reusita ( mentionez ca sunt dispusa la efort maxim ) .Multumesc anticipat !!

 15. Caut grafician care sa stie sa vectoerizeze 2d dupa imagini si sa aiba talent la caricaturizare.
  0724307256

 16. idem nicolle

 17. mi-ar placea sa aflu toate datele referitoare la facultatea de arte decorative si design.examen de admitere,si toate informatiile necesare.ma puteti ajuta?va multumesc!

 18. ca toti ceilalti, as vrea sa stiu cum se desfasoara examenul de admitere pentru design vestimentar. daca puteti sa imi raspundeti. multumesc anticipat.

 19. as dori sa aflu cand este examenul de atmitere la facultate de arte la sectia de pictura anul 2007 si in ce consta acest examen,cate locuri sunt disponibile si daca sunt locuri fara plata. as dori sa stiu daca in cadrul sectiei de pictura se pot face si cursuri de vitralii sau daca se pot face optional.

 20. as dori sa stiu daca se vor mai tine cursurile de pregatire din luna august pt cei care doresc sa dea examenul de admitere. in ce perioada si cat costa.multumesc mult!

 21. Puicar Catalin says:

  Asi dori sa aflu cat mai multe informati despre admiterea la sectia grafica din cadrul Universitati de Arte din Bucuresti ..si daca exista ceva cursuri pregatitoare inaintea examenului.

 22. sandu alexandra irina says:

  As dori sa stiu daca se fac cursuri de pregatire pentru facultate / sectia pictura.Eu sunt clasa a x/a la liceul de arta din Slobozia si vreu sa stiu daca pot urma si eu aceste cursuri de pregatire, bineinteles contra/cost. si daca da, unde ma pot inscrie.
  va multumesc

 23. nicoleta says:

  Eu sunt intr-o situatie mai delicata pt ca sunt la o scoala britanica particulara in clasa a 11 a si NU am bacul de la scoala romaneasca.Aici este diferit bacul ,se numeste A level.As putea sa intru fara bacul romanesc doar cu bacul care o sa-l dau anul viitor si cu portofoliul?Eu momentan fac arta foaret intensiv si + 4 limbi straine(engleza,spaniola,francza si italiana)
  Vreau neaparat sa intru aici si as vrea sa stiu toate optiunile care le am.
  Va multumesc mult si tare mult as vrea un raspuns.

 24. Valentina M. says:

  As dori sa aflu in ce consta schita de proiec si compozitia in culoare pe sectia de design de produs, interior si graphic design din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design.Va multumesc!

 25. Imi poate spune careva in ce consta mai exact admiterea la fac. de design vestimentar ??

 26. as vrea sa aflu si eu in ce consta admiterea,daca mai trebuie mapa cu lucrari,si de cand incep pregatirile.as mai vrea sa aflu cat costa caminul pe timpul; pregatirilor si camn cat costa toate pregatirile…va multumesc

 27. Iulian t-veni says:

  as vrea sa stiu cand se fac inscrierile,in ce consta examenul,de cand incep pregatirile si cat costa caminul in perioada de pregatire.VA MULTUMESC!!!

 28. as si eu sa stiu va rog mult cam ce anume trebuie sa invat ptr a putea da admiterea la faculatea de arte .Eu sunt eleva in cls a x la un liceu obisnuit dar vreau sa urmez o facultate de arte plastice si as dori niste informatii dak se poate.cam ce anume trebuie sa invat pt a putea sustine examenul.VA MULTUMESC MULT!

 29. se preda cumva 3d studio max la una din facultati??daca da va rog trimiteti-mi un mail

 30. Davidov Ediz says:

  Salut … sunt presat de timp ptr ca curand va trebuie sa pasesc intr-una din facultati … as dori sa stiu daca la aceasta fac. se preda arta fotografica … si daca puteti da niste detalii . ( cati ani / ce trebuie ptr admintere ) etc . Sa spunem ca sunt pasionat de fotografie si ar fi un obiectiv de atins . Ms

 31. as vrea sa aflu mai multe detalii despre actorie

 32. intrati pe universitatea national de arte si aveti acolo toate informatiile necesare. Bafta!